avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tatăl i a întors pe copiii împotriva mea...alienare ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tatăl i a întors pe copiii împotriva mea...alienare parentala...impreuna ...

Tatăl i a întors pe copiii împotriva mea...alienare parentala...impreuna cu bunica paternă....următorul pas este sa solicit sprijinul asistentei sociale...am inteles ca cei de la asistență socială vor cere fostului sa vina cu copii la sediu?....cei de la asistență socială ce vor face?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:29, 6 Decembrie 2021
Nimic.Consiliere pana se termina copiii vor avea creierul spalat.Vine are domiciliul copiilor dvs sau el?

El are...adica consiliere fără ca eu să fiu prezentă sau ...imi doresc sa inteleaga copiii situația si sa nu fie afectați emotional mai mult decât până acum..
Sobolan de tomberoane a scris:

Nimic.Consiliere pana se termina copiii vor avea creierul spalat.Vine are domiciliul copiilor dvs sau el?

Ar fi bine sa aveți avocat.
Slabe șanse sa rezolvati fără avocat.

Trebuie o orientare juridica foarte exacta.

Fiecare caz are propria strategie de aplicat.
Ultima modificare: Luni, 6 Decembrie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil minor alienat parental sever de mama, impotriva tatalui valino valino Buna ziua! Sunt tatal unei fetite minore si urmaresc cu mare atentie aceasta comunitate, in special cea din domeniul Dreptul familiei sau probleme juridice de ... (vezi toată discuția)
Ce se întâmplă când unul din minori nu vrea sa se întoarcă la mamă? Liliana_80 Liliana_80 Bună ziua. Dupa 3 ani de la divorț și de la părăsirea domiciliului conjugal cu cei 2 copii minori, mama încearcă prin instanta reducerea programului de ... (vezi toată discuția)
Mai are vreo sansa reala un parinte al carui copil este alienat? againstPAS againstPAS Care sunt sansele reale ca tatal nerezident al carui copil este alienat sa mai poata avea relatii normale, firesti parinte-copil? Inteleg ca in alte tari, daca ... (vezi toată discuția)