avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua sant unul din mostenitor din 5 si doresc sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua sant unul din mostenitor din 5 si doresc sa aflu cati ...

Buna ziua sant unul din mostenitor din 5 si doresc sa aflu cati bani trebuie sa primesc dupa cota parte a mea care am 1/6 si apartamentul este evaluat la 80.000 de euro
Cel mai recent răspuns: Pescarul76 , utilizator 12:28, 26 Decembrie 2021
In precontract scrie ca in loc de 1000 de euro dau 2000 de euro daca ma razgandesc este ok exista asa ceva in lege
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, este ok ca asa v-ati inteles si asa e corect, o intelegere va trebui respectata.
exista asa ceva in lege

Intelegerea e legea partilor. Daca viitoare veti semna o intelegere doar cand stiti ce vreti.
Va multumesc pt raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezilierea unei intelegeri bilaterale de plata a unui imobil IonutC82 IonutC82 Buna , As dori si eu sa stiu cateva lucruri despre rezilierea unei intelegeri bilaterale de plata a unui imobil incheiata la un notar public. Am vrut sa ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani precontract casa Luana-25 Luana-25 Parintii mei au dorit sa cumpere o casa pt care au facut un precontract cu proprietarul, de promisiune a cumpararii. Au platit prin precontract 1000 euro ( ... (vezi toată discuția)
M-ar interesa o intabulare in 2007 am cumparao o casa la cicarlau cu 30ooo euro.sant 3 frati au facut succesiunea dupa parinti dar problema este urmatoarea sant cam 15 arii iar in ... (vezi toată discuția)