avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua Spuneti-mi va rog ce as putea sa fac in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua Spuneti-mi va rog ce as putea sa fac in cazul in care ...

Buna ziua
Spuneti-mi va rog ce as putea sa fac in cazul in care o batranica este obligata sa restituie pretatiile sociale pe motiv ca aceste sume ar fi fost necuvenite.
Este vorba de aproximativ de 10 000 euro

Si cum ar trebui de formulat o contestatie impotriva acestei decizii

Va mutumesc
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 14:25, 6 Decembrie 2021
Despre ce este vb., a ingrijit pe cineva ce nu avea nevoie de asta din punct de vedere legal sau a primit pensie si nu trebuia sa primeasca?
Sau...
Nu ar strica ca un avocat sa vada actele si sa formuleze contestatie.
Ultima modificare: Luni, 6 Decembrie 2021
Ionut.ion, utilizator
A primit pensie de invaliditate timp de 2 ani
si dupa 2 ani a primit o decizie de la Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala prin care i se cere sa intoarca o suma de peste 44 de mii de lei
Ar trebui facuta contestatie, alta sansa nu vad...
Si nu strica ajutorul unui avocat care sa vada dosarul si ce se poate face...
ANPIS nu plateste pensii de invaliditate , Casa de pensii le plateste . Trebuie sa fie vorba despre alta pretatie sociala .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taierea pensiei pe caz de boala. Dani.Dinita Dani.Dinita Buna ziua , numele meu este Daniel . V-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi la urmatoarea problema . Mama mea , pana acum o saptamana ... (vezi toată discuția)
Suma necuvenita cic lulusca lulusca Buna ziua, Am primit o instiintare de la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala Prahova, ca datorez o suma de bani conf OUG nr. 44/2014 pe ... (vezi toată discuția)
Oug 111/2010 florin2007 florin2007 De precizat .Agentia JUDETEANA DE PLATI SI INSPECTIE SOCIALA nu a sesizat cazul pana nu eu la-m anuntat ,la al doilea copli sa cerut adeverinta de la casa de ... (vezi toată discuția)