Bună ziua, as vrea sa ma lămuriți și pe mine în legătură cu o problemă suntem 3 surori 2 locuim în jud.constanța ,iar o sora locuiește în în orașul natal unde ne am născut și au trăit și părinții noștri (Galați).Părinții noștri au decedat anul acesta amândoi, sora care locuiește în Galați a fost alături de ei pt ca era acolo în oraș până au decedat ,noi care suntem mai departe I am ajutat de la distanță cum am putut (bani,medicamente,pachete ,vizite etc).După moartea lor sora vine și ne zice acum ca casa părintească I au trecut o Părinții pe numele sorei care e în oraș cu ei fără sa ne consulte Părinții și pe noi,noi credem ca sora a profitat de starea lor precară de sănătate și a adus notarul acasă și a făcut acest lucru deoarece tata avea 88 ani și era imobilizat la pat necoerent în vorbire și gândire iar mama avea 79 ani la fel foarte bolnavă. Sora zice ca I au făcut acest act de vânzare acum 2 ani,vin și întreb cum se poate semna un act de 2 bătrâni într o stare atât de deplorabila fizic și psihic la vârsta de 86 ani cum avea tata atunci? E legal? Va multumesc
Despre testament
Dora21
Buna ziua !
Am o mare rugaminte !
Pana reusesc sa ma “redresez” financiar, si sa consult direct un avocat/notar, ma poate ajuta cineva, de pe ... (vezi toată discuția)