avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, as vrea sa ma lămuriți și pe mine în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, as vrea sa ma lămuriți și pe mine în legătură ...

Bună ziua, as vrea sa ma lămuriți și pe mine în legătură cu o problemă suntem 3 surori 2 locuim în jud.constanța ,iar o sora locuiește în în orașul natal unde ne am născut și au trăit și părinții noștri (Galați).Părinții noștri au decedat anul acesta amândoi, sora care locuiește în Galați a fost alături de ei pt ca era acolo în oraș până au decedat ,noi care suntem mai departe I am ajutat de la distanță cum am putut (bani,medicamente,pachete ,vizite etc).După moartea lor sora vine și ne zice acum ca casa părintească I au trecut o Părinții pe numele sorei care e în oraș cu ei fără sa ne consulte Părinții și pe noi,noi credem ca sora a profitat de starea lor precară de sănătate și a adus notarul acasă și a făcut acest lucru deoarece tata avea 88 ani și era imobilizat la pat necoerent în vorbire și gândire iar mama avea 79 ani la fel foarte bolnavă. Sora zice ca I au făcut acest act de vânzare acum 2 ani,vin și întreb cum se poate semna un act de 2 bătrâni într o stare atât de deplorabila fizic și psihic la vârsta de 86 ani cum avea tata atunci? E legal? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:13, 6 Decembrie 2021
daca puteti dovedi ca nu aveau discernamant, puteti cere anularea actului.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost 3 surori, una decedata in 2016 cu 2 copii majori plecati ... annnamm annnamm Am fost 3 surori, una decedata in 2016 cu 2 copii majori plecati in strainatate de 15 ani. Noi celelalte 2 surori si mama am facut dezbatere de mostenire dupa ... (vezi toată discuția)
apartamentul va putea fi supus taxei de succesiune eloria eloria Parintii au avut repartizat un apartament de 3 camere in 1987, in contractul de inchiriere figurand: mama,tata, fiica mare EU si sora. Dupa ... (vezi toată discuția)
Despre testament Dora21 Dora21 Buna ziua ! Am o mare rugaminte ! Pana reusesc sa ma “redresez” financiar, si sa consult direct un avocat/notar, ma poate ajuta cineva, de pe ... (vezi toată discuția)