avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... În cazul în care am datorii vechi acumulate la fisc ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

În cazul în care am datorii vechi acumulate la fisc ca persoana ...

În cazul în care am datorii vechi acumulate la fisc ca persoana fizica autorizată, pe care în acest moment nu le pot achita, îmi poate fiscul confisca de exemplu masina?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Andrada Dobocan , utilizator 17:59, 7 Decembrie 2021
Bună ziua! Va poate executa silit Anaf, insa verificati daca datoria nu s-a prescris. Este prescrisă daca au trecut 5 ani de la scadență. Daca e prescrisa, înregistrați cerere de chemare în judecată prin care sa solicitați constatarea prescripției.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pt datorie la firma telefonie denisaionescu22 denisaionescu22 Bună ziua, Am o problemă stresantă și vă cer ajutorul. Povestea stă cam așa: În anul 2007 am încetat colaborarea cu vodafone și nu am ... (vezi toată discuția)
Amenda antonyo_74k antonyo_74k In 2003 in august am fost imputernicit de administratorul unei societati comerciale prin procura totala sa-l reprezint in numele lui si pentru el. Societatea ... (vezi toată discuția)
Prescriere credit neachitat Dora2018 Dora2018 Buna seara, In cat timp se prescrie un credit bancar neachitat? Multumesc (vezi toată discuția)