avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, locuiesc intr-un apartament de bloc din ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, locuiesc intr-un apartament de bloc din Bucuresti. ...

Buna ziua,
locuiesc intr-un apartament de bloc din Bucuresti. In luna septembrie am reusit sa ma debransez legal de la termoenergetica si de la instalatia comuna de gaze a asociatiei de proprietari (detin toate documentele si le-am prezentat in copie si la asociatia de proprietari). Zilele trecute am primit vizita presedintelui asociatiei ca sa verifice in locuinta ca instalatiile de apa si gaze sunt sigilate. Si da sunt sigilate. Cu toate acestea presedintele asociatiei mi-a comunicat ca nu ma va scoate de la calculul comun al gazelor deoarece inainte cu un cm de dopul intalatiei comune de gaz exista un robinet (care era deja instalat). I-am cerut sa imi precizeze legea care specifica faptul ca desi sunt bransat separat (si debransat de la instalatia comuna de gaze) continua sa ma contorizeze pentru ca exista acel robinet, dar mi-a comunicat ca asta este treaba mea (sa gasesc legea). Eu nu am gasit nicaieri o astfel de precizare in vreo lege. Va rog sa ma ajutati cu ce am de facut in aceasta situatie. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:18, 6 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu dv sunteti responsabil pentru instalarea acelui robinet care tehnic se monteaza pentru eventualii urmatori consumatori pe instalatie
Pretentia presedintelui de asociatie nu aare suport legal
Daca presedintele are pretentia sa perceapa parti comune gaze sa va prezinte el suportul lega-latat timp cat dv sunteti debransat de la instalatia generala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teava de gaze comuna a blocului mariuselectric mariuselectric Adresez o intrebare celor in tema, referitor la teava de gaze a blocului care trece prin fiecare apartament. Majoritatea proprietarilor si-au montat contoare ... (vezi toată discuția)
Ramas fara gaze luciano39ok2007 luciano39ok2007 Locuiesc intr-o scara de bloc cu 24 de apartamente ,22 dintre acestea sunt racordate la o noua teava de gaze si au contoare individuale ,am ramas doar eu si cu ... (vezi toată discuția)
Legalitatea taierii tevii de gaze ContSters61266 ContSters61266 precum am expus acum ceva timp, noul presedinte al asociatiei a impus in comitetul executiv ca, in urma contorizarii separate la gaze a majoritatii ... (vezi toată discuția)