avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, fratele meu a circulat cu mașina prin ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, fratele meu a circulat cu mașina prin oraș fără ...

Bună ziua, fratele meu a circulat cu mașina prin oraș fără permis și a acroșat o mașină ce voia sa iese din parcare, nu sunt victime doar pagube materiale, problema e ca a fugit de la locul faptei și acuma a fost ridicat de politie care pot fi pedepsele pentru el poate scăpa cu suspendare?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:37, 6 Decembrie 2021
Bună ziua.

Fiind vorba despre 2 infracțiuni, venite în concurs, situația fratelui dvs. este dificilă. Cel mai bine ar consulta un avocat, pentru a vedea care este situația în dosar și pentru a stabili o strategie care să-i fie benefică. Dacă nu are parte de ajutor specializat, riscă să își creeze, de unul singur, o situație mai dificilă decât ar fi în realitate, care ar putea conduce la o pedeapsă în regim privativ de libertate.
Dacă în ceea ce privește situația în sine, fratele dvs. a acționat în mod greșit, încercați să nu tratați superficial modul de rezolvare al problemei.

Cu stimă,
Av. Hulea Ionuț-Marius
Daca situatia de fapt este asa cum ati precizat si nu este recidivist, are sanse la o pedeapsa cu suspendare. Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.
Ultima modificare: Luni, 6 Decembrie 2021
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Cu avocat bun are șanse la.suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara , îmi poate spune cineva dacă am 4 ani cu suspendare ... Alfonzo Alfonzo Bună seara , îmi poate spune cineva dacă am 4 ani cu suspendare din care am făcut 3 ani și 6 luni și recent din incontienta am făcut un alt dosar penal ... (vezi toată discuția)
Dosar penal Angi Bardi Angi Bardi Buna ziua pe soțul meu l -a prins poliția conducând sub influența băuturilor alcoolice și i s-au întocmit dosar penal din februarie dar până acuma nu ... (vezi toată discuția)
Se poate face proces de ieșire din indivuziune din tp fara dezbaterea ... Lavi Camani Lavi Camani Se poate face proces de ieșire din indivuziune din TP fara dezbaterea succesiunii titularului? (vezi toată discuția)