avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut ptr persoanele cu handicap 60000 euro ???
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut ptr persoanele cu handicap 60000 euro ???

Buna ziua stiti cumva s-a aprobat acea lege in care persoanele cu handicap sa poata avea dreptul de a face un imprumut in valoare de 60000 de euro ?
Cel mai recent răspuns: Munteanu MN , utilizator 17:02, 6 Decembrie 2021
inca nu. si nu era vb de orice credit, ci pt casa, ipotecar. Apoi, trebuie sa va incadrati cu veniturile.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat, în timpul căsătoriei, un teren cu credit ipotecar obținut pe numele meu. suntem în divorț, pot să-i cedez soțului acest credit? mari29 mari29 Buna ziua. Am obtinut un teren prin credit ipotecar in anul 2008 inainte de casatorie, pe o perioada de 30 ani, pentru un teren. Creditul este pe numele meu, ... (vezi toată discuția)
Cat reprezinta mai exact poprirea in cazul executarii silite la un credit ipotecar? raduandrei_75 raduandrei_75 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri competente (eventual cu numarul articolului din codul civil) la situatia mea. Mai exact, sunt divortat de ... (vezi toată discuția)
Propunere legislativă privind darea în plată a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligaţiilor asumate prin credite LucaMoise LucaMoise Buna ziua, este vorba de \\\\"Propunerea legislativă privind darea în plată a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligaţiilor asumate prin ... (vezi toată discuția)