avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inchirierea unui spațiu comercial între pers fizica ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inchirierea unui spațiu comercial între pers fizica și ag economic

Bună seara, ptr închirierea unui spațiu comercial între pers fizica și ag economic se emit dispoziții de încasare la achitarea chiriei. Este ok? Ptr utilități se vor emite disp de încasare? Menționez ca plata chiriei și a utilităților se face lunar.
Ultima modificare: Luni, 6 Decembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 20:10, 6 Decembrie 2021
Buna seara,

Pentru încasările in numerar sau cu card de la persoane fizice veți emite bon fiscal emis de o casa de marcat .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da pentru achitarea chiriei catre persoana fizica ( proprietarul imobilului ) completati Dispozitii de plata pe care le veti inregistra in registrul de casa al firmei. La fel si pentru plata utilitatilor catre propietar conform contractului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri contabilitate cmi nicoleta_gheorghe nicoleta_gheorghe Buna ziua, am infiintat de curand un CMI stomatologie, neplatitor de TVA si am cateva nalamuriri, daca ma poate ajuta cineva : 1.activitatea se ... (vezi toată discuția)
Tva in activitatea hoteliera Mihaela Irina Mihaela Irina Buna ziua, SC la care lucrez are ca obiect de activitate hoteluri si restaurante. La un control de la Finante pentru o rambursare de Tva ne-a fost atrasa ... (vezi toată discuția)