Buna ziua! In anul 2008 s-a dezbatut mostenirea de catre parinti, unde erau patru frati! In anul 2017 a murit si ultimul frate si s-a facut succesiunea unde sunt 10 mostenitori ( copii si nepoti) Acum unul din mostenitori, apare cu un "testament" pe care nu l-a vazut nimeni si contesta ce a fost dezbatut la notar ( exista 3 dezbateri, la care nu a aratat acest testament). Acum inteleg ca va deschide actiune in judecata, pentru a contesta dezbaterea si a fi luat in calcul "testamentul" Este corect ca mostenitorii sa nu stie de acest document, si sa nu fie aratat , pentru a sti ce scrie in el? Va multumesc!
romascanu
Moderator 4din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Ne cereți să vorbim despre ceea ce se zice că s-ar fi scris pe o foaie pe care nu a văzut-o nimeni!?
Ignorați-l!
Și luați legătura cu un avocat imediat ce vă arată înscrisul despre care vorbește sau cel mai târziu când va deschide ce zice că va deschide și veți primi o comunicare din partea instanței (atunci chiar este important să vă formulați apărările prin întâmpinare).
NICULIN
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Am primit comunicarea de la Judecatorie, pentru anularea actului de proprietate pe numele parintilor ( 5 frati) care au decedat.
Mostenirea a fost dezbatuta de toti mostenitorii la randul lor. Acum dupa 14 ani, se cere anularea actului de proprietate , intocmit in anul 1994, de Comisia Judeteana ( pamant arabil) Cei care cer anularea, au si ei mostenirea dezbatuta, din anul 2008, dar au acum la instanta un testament , intocmit la notar in anul 1963, dar nu este semnat de TESTATOR - scrie -PARTEA NE-A DECLARAT CA NU POATE SEMNA -
Noi stim ca era nevazator. Trebuie sa cautam si martori care sa ateste acest fapt - vorbim de un batran care nu vedea si nu exista consemnat in testament acest lucru si nici ca ar fi fost intocmit in prezenta martorilor
Acest testament este valabil , daca nu este semnat, dar este autentificat inscrisul de notar?
Va multumesc!