avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Am cumparat un autoturism in data de 12 11 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Am cumparat un autoturism in data de 12 11 2021 am ...

Buna ziua Am cumparat un autoturism in data de 12 11 2021 am platit pretul cerut facind bininteles v-c iar in 2 zile constatat ca vinzatorul mi-a ascuns defecte ale auto .Va-s ruga sa imi spuneti ce as putea face pentru ai inapoia auto si a imi da banii inapoi . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: valentinstate , utilizator 19:11, 8 Decembrie 2021
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Se poate intenta o acțiune de anulare a contractului de vânzare. Recomand să consultați un avocat.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism mitika255 mitika255 Buna ziua in data de 06.06.2012 am vandut un autoturism marca ford focus fab.2006 ,diesel cu contract de vanzare cumparare.In data de 21.06.2012 noul ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare cumpărare Buzdugan Cristian Buzdugan Cristian Buna ziua ,am cumpărat acum 10 zile o mașină second hand de la o persoană care mi.a garantat că mașina nu are niciun defect. Am facut si o proba cu ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto sbpackard170 sbpackard170 Am cumparat un autoturism care fusese adus din Germania si inmatriculat in 2008 de fostul proprietar. Am inregistrat-o la finante si cand am mers sa o ... (vezi toată discuția)