avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Grefier- omisiune sau rea credinta?...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Grefier- omisiune sau rea credinta?...

Am castigat la Curtea de Apel, un proces. Am fost intrebat ce pretentii am si am cerut doar onorariul avocatului, fara alte pretentii. Doar ca la redactarea sentintei, cererea mea de a mi se restitui cheltuielile de judecata (recte onorariul avocatului), a fost omisa. Acolo scrie ca am castigat, mai scrie "Irevocabil" dar nu scrie si "cu cheltuieli de judecata". Asta inseamna ca nu am dreptul sa-mi primesc banii cheltuiti cu procesul sau grefierul nu a mai avut toner la imprimanta?? Ce pot face? Multumesc anticipat pentru raspuns... Multa sanatate tuturor....
Cel mai recent răspuns: ContSters70098 , utilizator 19:09, 8 Februarie 2010
formulati o cerere de indreptare a erorii in temeiul art.281 si urm. c.p.c.
In masura in care in concluziile orale -care ar trebui sa fie consemnata de judecator-a fost consemnata cererea dvs. -sau in concluziile scrise- atunci hotararea poate fi indreptata in sensul invocat de dvs.
buna seara domnule avocat, dar imi pare rau sa va spun dar in aceasta situatie nu se intocmeste cerere pentru indreptarea erorilor materiale, ci un alt fel de cerere, cu un alt temei
cu multa stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare judiciara perseudragos perseudragos Domnilor, am castigat in instanta, la o Curte de apel din tara, un proces. Am fost intrebat ce pretentii am. Am spus ca doresc sa mi se plateasca cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Crr celt jud separat dumitru2000 dumitru2000 Cererea pe cale separata pentru obbligarea la plata cheltuielilor judiciare - efectuate, evident, intr-un alt proces - trebuie timbrata la valoare ? merci (vezi toată discuția)
Cerere ----> completare dispozitiv MIHAELA 1968 MIHAELA 1968 1.Va rpg sa-mi spune-ti daca o astfel de cerere se poate trimite postal (confirmare de primire), unde pot gasi un model? 2.Daca se plateste vreo ... (vezi toată discuția)