avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Mama vrea sa vanda mașină ,unde pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Mama vrea sa vanda mașină ,unde pe certificat e trecută ...

Buna ziua.Mama vrea sa vanda mașină ,unde pe certificat e trecută doar ea,a făcut actul de vânzare cumpărare,a depus dosarul la primărie pentru a primi stampila precum nu sunt taxe de platit,dar acum zic că nu e valabil actul pentru că tatăl a decedat între timp,și trebuie făcută succesiunea.Se poate?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:58, 8 Decembrie 2021
Daca bunul era comun cu tata, trebuie sa dezbateti succesiunea si apoi vindeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil mostenit fara intabulare pe mostenitori! cristi_cornea cristi_cornea Buna ziua. Tata e decedat, mama traieste si suntem 2 frati. Exista o casa la tara care a fost construita de mama si tata. Exista ca si acte un plan de ... (vezi toată discuția)
Vânzare apartament Nazu Nazu As dori sa va întreb dacă se poate vinde apartamentul în care eu și mama mea am rămas proprietare după decesul tatălui meu? Nu am făcut succesiune ... (vezi toată discuția)
Mai este nevoie de succesiune ? kyky_micky kyky_micky Buna ziua, In actul de vanzare-cumparare prin care am dobandit apartamentul apare decat numele meu, dar se specifica faptul ca eram casatorita cu sotul meu ... (vezi toată discuția)