avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... adeverinta asigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

adeverinta asigurat

Buna ziua.De la noul loc de munca mi se cere pentru angajare o adeverinta de la Casa de Sanatate prin care se dovedeste calitatea mea de asigurat.Acest lucru se poate rezolva online sau trebuie sa ma deplasez personal?(precizez ca lucrez in alta localitate)Ce documente trebuie sa prezint? Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Decembrie 2021
onicico, utilizator

Alte discuții în legătură

Informatii coasigurat pe asigurarea sotului andreeaghe andreeaghe Buna ziua! Sotul meu a renuntat la medicul de familie si doreste sa se inscrie la un alt medic de familie care sa fie aproape de casa. Intre timp, dorim ca ... (vezi toată discuția)
Completare carte de munca cameliapad cameliapad In 2007am avut nevoie de o copie a cartii de munca pentru un imprumut.Am solicitat cartea de munca de la angajator, care era inregistrat in jud. Botosani, eu ... (vezi toată discuția)
Recunoastere vechime in munca in revisal Mihaela Dobra Mihaela Dobra Buna ziua, Lucrez in strainatate (state UE) de la data de 01.01.2009 cu contract de munca. Am aflat tarziu ca trebuia sa imi inregistrez vechimea in munca in ... (vezi toată discuția)