avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... BUNA ZIUA! Am depus o cerere la sefa de clinica, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

BUNA ZIUA! Am depus o cerere la sefa de clinica, pentru concediu ...

BUNA ZIUA! Am depus o cerere la sefa de clinica, pentru concediu fara plata pentru luna decembrie 2021, pe 26.11.2021. Doar ca cererea a ramas pe biroul sefei mele si a fost inregistrata abia pe 6.12.2021. M-a anuntat ca biroul runos ma considera doar de pe 7.12.2021 ca fiind in concediu fara plata, pentru primele zile de decembrie nu am acoperire, nici cu concediu de boala si nici cu concediu de odihna. Ce este de facut in acest caz? Multumesc!
Da, avem registratura! Din păcate, din cauza problemelor care mă țin departe, la vreo 200 de km distanta, nu prea pot sa rezolv chestiunea decât telefonic, de aceea am cerut un sfat...
Mulțumesc oricum! Sper ca totuși problema sa se rezolve amiabil.
Aici ati greșit dvs.
În fine, va doresc o rezolvare amiabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absenta nemotivata Anakina35 Anakina35 Am avut 6 zile de concediu aprobate din care am efectuat doar 5. m-am reintors la servici deoarece mi s-a anuntat un eveniment in familie pentru care am lasat ... (vezi toată discuția)
O problema cu politia BladeIonut BladeIonut sa va spun problema mea...... am 16 ani ....m-am certat cu un baiat si am facut in asa fel incat sa-l rezolv pe tip .... tatal lui a venit la directoratul ... (vezi toată discuția)
Urgent daca se poate! cuantum compensare concediu odihna! cipri_h cipri_h Am si eu o intrebare..... Un angajat,care nu a fost pontat in concediu de odihna in anul 2007-2008,cu toate ca l-a efectuat integral,avand platite absolut ... (vezi toată discuția)