avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, Am incheiat un contract de furnizare ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, Am incheiat un contract de furnizare energie electrica ...

Buna ziua,
Am incheiat un contract de furnizare energie electrica cu Hidroelectrica.
Desi contractul a fost incheiat in luna martie a acestui an, Hidroelectrica nu a anuntat nici pana acum vechiul furizor despre acest lucru si nu a respectat nicio clauza din contract.
In mod repetat am transmis indexul de consum si am apelat la formele de comunicare, avute la dispozitie, nu am primit niciun raspuns.
Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:41, 13 Decembrie 2021
si dvs unde platiti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemat in judecata pentru plata energie electrica la un imobil vandut acum 12 ani ContSters233458 ContSters233458 Buna ziua! In luna noiembtie 2013 am fost actionat in judecata de către Eon pentru neplata unei facturi. Instanta mi-a cerut sa vin cu ... (vezi toată discuția)
Factura energie electrica calculata eronat oldgeorge oldgeorge Factura energie electrica calculata eronat. In iarna, am ales sa schimb furnizorul de energie electrica. Am trecut de la NOVA POWER AND GAS la HIDROELECTRICA. ... (vezi toată discuția)
Tva factura regularizare electrica. Soleirolia Soleirolia Am primit recent factura de regularizare pt. energie electrica pe perioada februarie-august 2010 (precedentele facturi inregistrand un consum estimat). As dori ... (vezi toată discuția)