avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel contestatie contraventională Aș dori să știu, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel contestatie contraventională Aș dori să știu, cu aproximație ...

Apel contestatie contraventională

Aș dori să știu, cu aproximație în cât timp se poate pronunța tribunalul,la un apel,făcut în urma respingerii plângerii contravenționale.
De asemeni,după cât timp aș putea fi citată la proces?

Cu mulțumiri.
Cel mai recent răspuns: mediterana , utilizator 07:02, 9 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ordinea fireasca la intrebarea dvs arr trebui sa fie in cat timp.primiti citatia si apoi in cat timp se pronunta instanta.In primul rand depinde in cat timp.ajunge dosarul la tribunal,in cat timp se realizeaza procedura regularizarii,comunicarea catre intimat,termenul in care acesta poate face intampinare etc.Apoi se stabileste termen primiti citatia si se judeca in 1 2 termene(-de regula)Depinde in ce oras sunt instantele ,cat sunt de aglomerate etc.Ati vazut c am cate necunoscute sunt pt a va putea raspunde ,teoretic minim 3 luni si cel.putin 5,6.luni in orasele mai mari.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Decembrie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Vă mulțumesc pt.informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare - ce anume trebuie sa fac CamiV CamiV Buna ziua, In urma respingerii unei plangeri contraventionale rutiere, reclamantul a facut apel si am primit o adresa in calitate de intimat. Initial am ... (vezi toată discuția)
Exceptia necompetentei teritoriale - cum se procedeaza? ganirolf ganirolf Buna ziua, In urma unui proces pe site-ul judecatoriei am regasit solutionarea dupa cum urmeaza: \" Admite excepţia necompetenţei teritoriale a ... (vezi toată discuția)
Ridicare auto parcata pe loc destinat persoanelor cu dizabilitati-cheltuieli de judecata Anca_Madalina_R Anca_Madalina_R In noiembrie anul trecut, mi s-a ridicat autoturismul de pe locurile destinate persoanelor cu handicap din fata Spitalului Judetean Constanta, in conditiile in ... (vezi toată discuția)