avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura de avans se emite pana cel tarziu in data de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura de avans se emite pana cel tarziu in data de 15 a urmatoarei ...

Factura de avans se emite pana cel tarziu in data de 15 a urmatoarei luni in care s-a incasat suma in cazul in care bunurile nu sunt disponibile pentru livrare pana atunci?
Am primit o incasare in avans pe data de 1 noiembrie si vreau sa stiu daca e in regula ca astazi 8 decembrie sa fac direct factura fiscala si sa livrez produsele fara a emite si factura de avans.
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 00:05, 9 Decembrie 2021
da e ok faceti factura finala de livrare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasare avans. este necesar factura? ade31 ade31 Buna ziua, Am incasat in banca un avans de la persoana fizica pentru constructia unei cabane. Firma noastra e platitoare de TVA. Este necesar sa fac factura ... (vezi toată discuția)
Mai multe incasari, o singura factura? Florentinachivulet Florentinachivulet Buna ziua, Am urmatoare nelamurire, in urma unui contract un clinet imi comanda niste produse pentru care eu ii emit factura proforma (in care sunt ... (vezi toată discuția)
Avasuri de la clienti sanducatanas sanducatanas Am un client care in contul unor viitoare livrari de marfuri mi-a virat prin banca o suma de bani sa zicem 10.000 lei.Cum inregistrez in contabilitate aceasta ... (vezi toată discuția)