avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, Am cumpărat un apartament de la un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, Am cumpărat un apartament de la un dezvoltator imobiliar! ...

Buna seara,
Am cumpărat un apartament de la un dezvoltator imobiliar!
Eu am mers la notar cu constructorul blocului iar el a venit cu o foaie ca și cum este împuternicit printr o adunare generală a asociaților sa poată vinde apartamente in acest bloc!
Am plătit un avans mare la antecontract iar acum dezvoltatorul cere nulitate act juridic pentru ca nu recunoaște adunarea generală!
Este teapa?

Alte discuții în legătură

Vânzare imobil nou neîntabulat. care sunt riscurile și cum pot fi evitate? Sanda71 Sanda71 Buna ziua! Am găsit mai multe anunțuri prin care constructorul vinde apartamente recent construite la jumătate din prețul pieței dar spune că are doar cf ... (vezi toată discuția)
Cumparare ap cu cf incert, bloc in constructie fbogdan fbogdan Buna seara, permiteti-mi va rog sa expun situatia si sa va cer sfatul: Vreau sa cumpar un ap la et 4 intru-un bloc partial construit (cu 3 etaje, acum se ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare cu plata a 90% din suma euvictoria euvictoria Buna ziua, Pe data de 1 iulie voi incheia un antecontract de vanzare-cumparare la un notariat agreat de dezvoltator, pentru un apartament in Bucuresti.Pentru ... (vezi toată discuția)