avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua Am cumparat un produs de pe Instagram. Am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua Am cumparat un produs de pe Instagram. Am platit intr-un ...

Buna ziua
Am cumparat un produs de pe Instagram. Am platit intr-un cont de persoana fizica la Banca Transilvania 1600 lei. Au trecut trei luni si nu am primit produsul. Am vb pe WhatsApp de vreo zece ori cu persoana respectiva care de fiecare data invoca diferite probleme cu restituirea banilor, ba cu Covidul, ca nu e in tara etc. Am dovada platii, am discutiile pe Wapp, inclusiv audio, in care confirma ca a primit banii. Pe Instagram ea vinde bine mersi in continuare. Ce ma sfatuiti? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 11:17, 9 Decembrie 2021
II puteti spune ca ere o zi la dispozitie sa va restituie banii sau trimita produsul si daca nu face asta o sa faceti plangere penala pentru inselaciune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat produs furat D.RaYne D.RaYne Am cumparat recent un produs de pe emag, vandut si distribuit de acestia, nu de o parte terta. Din nenumarate incercari esuate de a Inregistra produsul, a ... (vezi toată discuția)
Produs comandat online și plătit, dar nelivrat Daria B Daria B Ca persoana juridica am plătit online un produs comandat pe un site, valoarea produsului circa 2.000 lei Am fost sunată și mi s-a spus ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Restituire salariu neplatit? cataradu cataradu Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti si pe mine in legatura cu neplata salariului la incetarea contractului de munca. Pe scurt: am plecat de la firma incepand ... (vezi toată discuția)