avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Anunt cazare fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Anunt cazare fals

Buna ziua!

Am gasit pe un site de cazari un anunt ce promitea doua cabane pentru revelion. Omul ce l-a postat a folosit pozele de pe un site din Germania, sustinand in anuntul sau ca locatia era in Dejani, lucru total neadevarat.

In urma unui apel, acesta a cerut un avans de 1000 de lei. Am constatat problemele cu anuntul sau dupa ceva timp de la transferul ce a fost procesat ieri, la ora 15. L-am sunat pe om, iar acesta a zis ca imi va inapoia banii, insa continua sa spuna ca nu i-a primit.

Astazi am vorbit din nou, a spus ca va face transferul de dimineata. In loc de asta, a inceput sa ma acuze de faptul ca am anulat transferul si ca dovada ce i-am trimis-o era falsa, urmand sa ma blocheze. Astfel, nu mai lua legatura cu el.

In acest caz, ii pot face o plangere pentru inselaciune? Mentionez ca am dovezi video cu anuntul pe care l-am rugat sa il stearga pentru a nu mai induce in eroare si alte persoane. Spunea ca l-a sters, dar mie tot imi aparea. Anuntul a disparut abia dupa ce a fost raportat.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:36, 9 Decembrie 2021
Da, trebuie sa depuneti plangere, este clar ca ati fost inselat.
O plângere penala va pune capăt activității infracționale.
Rămâne de vazut dacă o sa vrea sa va dea banii înapoi.
Unii vor sa facă închisoare pentru bani.
Daca are multe plângeri va ajunge după gratii.
Ultima modificare: Joi, 9 Decembrie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înșelăciune avans revelion dragos2004 dragos2004 Buna Ziua, acum câteva zile am găsit o cabana pe un site , am discutat cu persoana respectiva și ne am înțeles ca sa ii trimitem un avans de 1500 lei ... (vezi toată discuția)
Înșelăciune revelion: am trimis un avans de 1300 lei pentru închirierea unei cabane, iar acum persoana nu mai poate fi contactată. care e soluția cea mai bună pentru a recupera banii? CezarMdc CezarMdc Salutare! In urma cu 5 zile, impreuna cu un prieten, am gasit pe olx o cabana pentru revelion in zona Brasov. Dupa ce am discutat cu persoana respectiva la ... (vezi toată discuția)
Cabana revelion platita dar stat acasa! tampaovidiu tampaovidiu Buna ziua in urma cu vre-o 2 saptamani am contactat de pe internet o persoana care presupunea k are o cabana de inchiriat pentru revelion! toate bune si ... (vezi toată discuția)