avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Declaratia pe propria raspundere cu privire la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Declaratia pe propria raspundere cu privire la ajutorul de minimis

Buna ziua,
in urma transmiterii declarației pe propria răspundere și a cererii de plafonare la energie electrica și gaze, am primit de completat o declarație suplimentara - Declarația pe propria răspundere cu privire la ajutorul de minimis.
Întrebarea noastră este : cuantumul dobânzii pentru perioada de 8 luni "fără dobânda" la linia de credit prin programul IMM INVEST , perioada de care am beneficiat in 2020-2021 se încadrează in ajutoarele de minimis pentru a ști cum sa bifam "da" sau "nu", adică "face/nu face obiectul oricărui tip de subvenție în cadrul altor programe/subprograme cu finanțare publică". Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Prelungire linie de credit - programul mihail kogalniceanu ContSters257414 ContSters257414 o societate comerciala care [b]prelungeste[/b], dupa 1 an, linia de credit - Programul Mihail Kogalniceanu ([b]singurul[/b] ajutor de minimis de care ... (vezi toată discuția)
Acordare ajutoare pentru încãlzire cu energie electrica luciana-vasilica luciana-vasilica De ce persoana care are venit de 620 lei net şi locuieşte într-un bloc unde nu există altă sursă de încălzire decât curentul electric nu ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire 2010 - 2011 elga50 elga50 Cititi despre actele necesare obtinerii ajutorului de incalzire: - venit pe membru de familie (persoana singura) = mai mic de 615 lei / luna ... (vezi toată discuția)