avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mint ca m-am prezentat la proces
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mint ca m-am prezentat la proces

In aprilie 2020 ducandu-ma la peco sa alimentez cu carburant si sa incarc o butelie am fost lovita de catre o angajata in spate cu pumnul. Am chemat politia , am facut plangere, am luat probele (ma lovit cu o coada de matura pe care a rupt-o in 3).
Au clasat dosarul eu nemultumita am contestat decizia. LA termenul din 23.11.2021 nu m-am prezentat, iar la cel din decembrie am uitat de el.
Azi primesc raspuns cum ca in data de 23.11 m-am prezentat personal, desi eu nu am fost si sustin ca pe camera video se vede cum eu o fugaresc, o pun la pamant si individa ca sa scape m-a lovit cu coada maturii de plastic, desi era de lemn. Dusa ca proba.
Ce pot face?
1. Nu m-am prezentat la proces desi ei scri u negru pe alb ca m-am prezentat personal.
@. Desi am solicitat inregistrarea video nu mi-a fost pua la dispozitie pe motiv ca e la dosar si se judeca.

Alte discuții în legătură

Plata catre instanta care nu judeca corect camelian camelian Buna ziua, Am avut un proces unde o angajata din benzinarie m-a lovit. Instanta pe baza cercetarilor de la politie a stabilit ca a fost legitima aparare si ... (vezi toată discuția)
Cum obtin o proba video accident auto_ , am avut un accident auto fara victime in dreptul ... augustinalexandrescu@yahoo.com augustinalexandrescu@yahoo.com Buna seara, Am avut un accident auto fara victime in dreptul unei statie de alimentare carburanti si agentul constatator a spus ca sunt vinovat, desi ... (vezi toată discuția)
Constituire servitute in instanta, pentru acces la drum national marturie marturie Sper sa primesc parerile dva la urmatoarea situatie paradoxala. Am cumparat un teren extravilan de 7300m2 la DN2/ E85 cu o deschidere la drum de 100m pentru a ... (vezi toată discuția)