avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Am achizitionat un apartament pe adresa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Am achizitionat un apartament pe adresa caruia activa ...

Buna ziua,

Am achizitionat un apartament pe adresa caruia activa firma proprietarului precedent. Recent am observat din corespondenta primita ca adresa firmei nu a fost schimbata. Imi puteti spune va rog care este termenul legal la care fostul proprietar este obligat sa schimbe adresa firmei. De asemenea, pastrarea adresei actuale implica costuri suplimentare pentru mine, de exemplu la achitarea impozitului?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandru LF , utilizator 18:32, 10 Decembrie 2021
Dvs, trebuie sa inregistrati la taxe si impozite contractul de vanzare - cumparare, fiind actualul proprietar. Este problema firmei daca nu si-a schimbat adresa. Corespondenta primita pe numele firmei puteti sa nu o bagati in seama.
Multumesc! Toate procedurile legale au fost facute dupa achizitie, eram curios daca nemodificarea adresei firmei implica costuri pentru mine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social la domiciliul unui tert maneki maneki Buna ziua, Urmeaza sa achizitionez o locuinta. Proprietarii actuali, au o firma si sediul social este trecut la adresa apartamentului pe care-l voi cumpara ... (vezi toată discuția)
Problema juridica ? gabi1953 gabi1953 Sunt propietarul unui apartament care este si sediul social al unei societati comerciale cu raspundere limitata detinuta de fiul meu . Firma nu mai are ... (vezi toată discuția)
Achizitie auto second hand ovidiut1967 ovidiut1967 am in vedere achizitionarea unui automobile inregistrat RO , doua intrebari va rog 1. in ce masura e posibila evitarea platii taxei de mediu la cumpararea de ... (vezi toată discuția)