avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! In luna august am avut nunta, in saptamana ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! In luna august am avut nunta, in saptamana nuntii ...

Buna ziua!

In luna august am avut nunta, in saptamana nuntii ne-au informat ca se modifica pretul la meniu cu 20 lei, de nevoie am acceptat, La nunta nu a fost respectat meniul din contract( la peste in loc de somon a fost chefal-diferenta de vreo 30lei/kg si la friptura in loc de muschiulet de porc a fost cotlet-diferenta de pret de breo 8 lei/kg). Cand i-a m reprosat dsi am spus ca vreau sa mi returneze din bani mi-a zis ca meniul are acelasi pret! Cum pot proceda?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: nicu 75 , utilizator 20:44, 10 Decembrie 2021
Va plangeti la anpc si daca nu obtineti banii inapoi, va trebui sa va adresati instantei sa cereti diferenta.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare intelegere intre parti Adelina Tanase Adelina Tanase In 2019 am rezervat un local pentru nunta. Nunta ar fi trebuit sa aiba loc in 2020.Am semnat atunci un contract, am platit un avans de 3000 lei. Ne-au fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in septembrie 2022 am semnat un contract de prestări ... andreea11223 andreea11223 Buna ziua! In Septembrie 2022 am semnat un contract de prestări servicii cu un restaurant pentru o nunta ce va avea loc in August 2024. In contract prețul ... (vezi toată discuția)
Restaurant neserios: au schimbat prețul convenit cu o săptămână înainte de nuntă. cum pot rezolva această situație, ținând cont de faptul că am plătit avans dar nu am contract? allexs96 allexs96 Buna sera, va scriu cu urmatoare situatie, tragic-comica.... Ma fac vinovat ca am programat nunta la un local total neinspirat, acum 4-5 luni. Ne-am uitat ... (vezi toată discuția)