avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Nerespectare intelegere intre parti
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Nerespectare intelegere intre parti

In 2019 am rezervat un local pentru nunta. Nunta ar fi trebuit sa aiba loc in 2020.Am semnat atunci un contract, am platit un avans de 3000 lei. Ne-au fost comunicate in scris preturile variantelor de meniu, dar nu pe contract, ci pe foi tipizate. Din cauza pandemiei, evenimentul nu s-a tinut. Am semnat o anexa a contractului in care se specifică clar ca reprogramam nunta pentru anul 2021 respectând toate celelalte clauze contractuale. Acum, inainte de nunta, am cerut din nou variantele de meniu si am aflat intamplator, vorbind cu ei despre meniu ca au majorat preturile si ne impun aceasta majorare. Nu am fost consultați, informati, nici notificati de aceasta crestere a pretului. Categoric noi nu suntem de acord cu aceasta majorare a pretului si nici banii dati in avans nu ii mai putem recupera. Ce putem face? Va multumesc!
In contract scrie ca preturile se pot modifica ?
Nu scrie ca preturile se pot modifica. Nu s-a specificat nici macar verbal probabilitatea de a creste preturile.
Contactati un avocat.
Corect.
Se.merge la avocat în astfel.de cazuri.
Va multumesc pentru raspunsuri! Mi-au fost de mare ajutor. Am cazut de acord cu cei de la restaurant sa pastram pretul asa cum ne-am inteles la semnarea contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere sala nunti Gradinariu1991 Gradinariu1991 Buna ziua, Am o situatie si am nevoie de o opinie din punct de vedere juridic. Am programat la restaurant nunta, pentru 4 iulie 2020. Am achitat un avans ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract nunta Andreeaivanciu Andreeaivanciu Buna seara, Am o mare rugăminte dacă ma puteți ajuta v-as fi recunoscătoare toată viața. Anul trecut am semnat un contract pentru un eveniment care ... (vezi toată discuția)
Buna seara, fiti amabili, as vrea sa va rog sa ma ajutati intr.o ... Camellia89 Camellia89 Buna seara, Fiti amabili, as vrea sa va rog sa ma ajutati intr.o speta. o cunostinta care locuieste in Canada a semnat in decursul anului 2019 un contract ... (vezi toată discuția)