avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legislatie chirie Austria
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legislatie chirie Austria

Legislatie Austria chirii
Buna ziua, as dori sa aflu, va rog frumos, daca in Austria, fiind in perioada pe lockdown si fara salariu deoarece locul de munca este inchis, pot fi evacuata din locuinta unde stau cu chirie, daca nu o pot plati (nu din vina mea). Sau si mai rau, daca pot face inchisoare pentru asa ceva. Mentionez ca am cu mine si 3 pisici. Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 10 Decembrie 2021
chitaila, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:38, 12 Decembrie 2021
V-ar fi util sa va interesati acolo, poate acorda statul ceva compensatii pt cei care nu au putut munci in perioada asta, bani cu care sa va platiti chiria, pt ca nu, nicaieri nu puteti sta gratis. Va puteti intelege cu proprietarul si pt o pasuire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte trebuie sa prezinte chiriasii pentru a închiria? chiriasul ... uncetatean uncetatean Ce acte trebuie sa prezinte chiriasii pentru a închiria? Chiriasii toti ce vor locuii in casa nu ar trebui sa aducă o adeverință precum ca sunt angajati ... (vezi toată discuția)
Contract comodat vs. contract inchiriere apartament magic9pm magic9pm Am avut experiente neplacute cu chiriasii in trecut ( cu contract de inchiriere la fisc)......dupa ultimii am platit datorii de 3100 RON . Acum , un coleg ... (vezi toată discuția)
Evacuare locuinta parintilor LegesiPedeapsa LegesiPedeapsa Scuzati deranjul. Am 32. Locuiesc cu ai mei, adica tatal biologic si mama vitrega. Nu ii deranjez cu absolut nimic, stau in sufragerie, nu sunt violent, lucrez ... (vezi toată discuția)