avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract incheiat cu o firma pentru sediu buna ziua ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract incheiat cu o firma pentru sediu buna ziua parinti mei ...

contract incheiat cu o firma pentru sediu
buna ziua parinti mei au facut un contract la o firma pentru sediu respectiva firma are sediul pe adresa parintilor mei, parinti mei au facut acest contract cu firma respectiva fiind puternic influentati de catre cumnatul si sora mea, eu fiind de foarte multi ani plecat in strainatate, intrebarea mea este ; eu anul viitor ma voi intoarce in tara sa fac contract de vanzare cumparare cu parinti mei iar eu as vrea sa aflu de la comunitatea avocatnet daca ma poate auta cu un raspuns la intrebarea mea : se poate anula contractul facut de parinti mei cu aceasta firma ( pentru a avea un sediu ) , si daca da nde trebuie sa merg sau ce sa fac, si are vreo legatura daca eu fac contract de vanzare cumparare cu parinti mei pentru imobil contractul respectiv, poate avea vreo influenta ???? multumesc frumos si sarbatori fericite !!!
Cel mai recent răspuns: george125 , utilizator 13:57, 10 Decembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare auto Anast1234 Anast1234 Buna seara. Am si o problema. Sora mea a gasit un baiat cu care a decis sa se casatoreasca. Dupa 3luni ce au locuit la mama baiatului, s-au intors la ai mei, ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire si despagubire sulta sulta Mama mea locuieste impreuna cu cumnata mea si cei doi copii ai ei, unul minor si unul major(ai cumnatei), fratele meu fiind decedat. Si tatal meu este decedat. ... (vezi toată discuția)
Investiții casa parinteasca Michi2475 Michi2475 Buna ziua. Eu locuiesc cu familia mea alcătuită din soț și copil împreuna cu părinții mei. De 20 de ani de când locuim aici doar noi am făcut ... (vezi toată discuția)