Buna seara. Am si o problema. Sora mea a gasit un baiat cu care a decis sa se casatoreasca. Dupa 3luni ce au locuit la mama baiatului, s-au intors la ai mei, "cumnatul" si facut mutatia domiciliului, a luat permisul. Unul dintre frati a decis sa isI vanda Masina, si ca sa ii ajute(PE sormea si "cumnatul" -- ei nefiind casatoriti civil) a facut un contract de vanzare-cumparare PE numele viitorului cumnat. Doar ca dupa 2luni viitorul cumnat a plecat la rude(cu scopul sa ii ajute la treburi) el defapt a plecat cu gandul ca sa ramana cu Masina fara sa o plateasca. PROBLEMA e acum, el si-a lasat din documente personale la ai mei a casa si a facut plangere pentru furt de acte personale si cele ale masinii. Fratele i-a trimis actele personale prin posta, dar cele ale masinii Nu. Cum s-ar putea rezolva problema fara ca fratele sa aiba probleme cu politia si ca sa ISI recupereze Masina? Multumesc anticipat.
P.S. 1. Cumnatul poate sustine, daca se ajunge in tribunal,ca a platit Masina, dar Nu are nici un document care sa justifice asta inafara ca PE contractul de vanzare e specificata valoare cu care a vandut fratele Masina.
2. PE actele Masinii cumnatul nu e trecut ca fiind cumparatorul.
Cum nu are cum sa justifice plata cat au incheiat un contract de vanzare cumparare ? In acel contract e scris si pretul pe care vanzatorul declara ca a primit pretul..
De ce n-a incheiat actul cu sora-sa, de ce i-a dat masina cumnatului ?
Care a fost intelegerea de fapt ?
Moștenirea
bindea mariana
Bună seara.Suntem 3 frati, 2 fete si un băiat.Mama noastra a murit acum 11 ani, tatăl acum in decembrie. Curtea părintească are 2200m.Eu si sora mea ... (vezi toată discuția)
Este legal?
alexdenis
mama mea i a facut sorei mele act de vanzare cumparare a apartamentului cu clauza pana la moartea ei,suntem trei frati si totul s a facut intre mama si sora ... (vezi toată discuția)