avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Vouchere cadou primite, neacceptate de comerciant
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Vouchere cadou primite, neacceptate de comerciant

La încheierea unui contract de consultanță am primit din partea prestatorului două vouchere cadou în valoare de 100 lei fiecare pentru achiziții efectuate la emag.
Când am încercat să le utilizez, mi-a apărut mesajul că voucherele au fost deja utilizate și că nu pot fi folosite. Am sunat la emag care mi-a confirmat că cele două vouchere au fost utilizate la achiziția unor produse de îmbrăcăminte dar de către o altă persoană. Atunci emag mi-a sugerat să contactez consultantul (prestatorul de servicii care mi-a oferit voucherele și să văd dacă nu din greșeală acesta a comunicat aceleași vouchere unui terț.
După discuții emag mi-a spus să iau legătura cu prestatorul de servicii de consultanță, iar consultantul a spus că e exclus să fi comunicat seria celor două vouchere către o altă persoană . Ce rezolvare ar putea fi ? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: viculean , utilizator 19:54, 11 Decembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, astazi am facut o comanda online de pe un site din ... Ionut234 Ionut234 Buna ziua, Astazi am facut o comanda online de pe un site din Romania de 5 produse. Comanda a fost preluata, iar eu am primit o factura digitala cu comanda ... (vezi toată discuția)
Reclamatie emag loredanadumitrache loredanadumitrache Unde as putea face o plangere impotriva companiei EMAG, dat fiind faptul ca ofera carduri cadou care nu se pot folosi decat pentru achizitionarea anumitor ... (vezi toată discuția)
Bună, doresc să fac o plângere anpc, am trimis în service ... N0mad N0mad Bună, doresc să fac o plângere ANPC, am trimis în service telefonul personal (Sony Xperia 5 II, 4100 lei la achiziție) de 3 ori în ultimele 2 luni pentru ... (vezi toată discuția)