avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Am avut în 2015 un accident rutier și am făcut ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Am avut în 2015 un accident rutier și am făcut masina celuilalt ...

Am avut în 2015 un accident rutier și am făcut masina celuilalt pe asigurare nu a fost valoare mare .După cit timp scade asigurarea? ca de atunci plătesc foarte mult astăzi am făcut o asigurare la alta masina și am plătit 780 RON.pe 6 luni motor 1.4 benzina și am virsta 48 de ani
Cel mai recent răspuns: Daniel Vidoe , Consultant asigurari 17:09, 19 Ianuarie 2022
Buna ziua,

In urma insolventei asiguratorului City Insurance, primele de asigurare ale politelor de asigurare RCA au tot crescut.

La urmatoarea polita incheiata dupa polita pe care s-a inregistrat dauna, vi s-au scazut 2 clase de bonus din cele deja detinute.

Daca intr-un an de asigurare nu se inregistreaza nicio dauna pe CNP-ul dvs, treceti la clasa urmatoare de bonus decat cea actuala.

Procesul se repeta pana ajungeti la maximul de: B8 ceea ce inseamna 50% reducere fata de tariful standard.

Dar, la fiecare dauna inregistrata, se scad 2 clase de bonus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog îmi puteți cum ar trebui sa procedez in situația: ... CosminaBog CosminaBog Buna ziua! Va rog îmi puteți cum ar trebui sa procedez in situația: am avut două incidente rutiere (2 zgârieturi ambele) și acum vreau sa îmi fac ... (vezi toată discuția)
Rca - bonus - malus in caz de mostenire raduburcea raduburcea Buna ziua si La Multi Ani ! As dori sa va intreb ceva legat de asocierea clasei bonus pentru un autoturism. Mai precis anul trecut tatal meu a decedat, a avut ... (vezi toată discuția)
Bonus rca nutyca_71 nutyca_71 Buna ziua, am si eu o nelamurire,ma puteti ajuta? La masina veche am avut bonus B13 (la rca)in timp ce la masina noua am luat-o de la B0.La masina veche nu am ... (vezi toată discuția)