avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sechestru autovehicule.....bună seara, am două ...
Discuție deschisă în Executare silită

Sechestru autovehicule.....bună seara, am două executări diferite, ...

Sechestru autovehicule.....bună seara, am două executări diferite, la două bănci diferite însă același executor,mia fost trimis un al doilea sehestru pe mașini, sa le trimit actele și cheile împreună cu dublura lor la adresa executorului din sv......am încercat sa trimit un e-mail însă destinatarul e invalid .....este posibil sa se impună sechestru de n ori pe mașini?!ele sunt doar înregistrate doar la primărie dar în circulație a rămas doar caroseria la una din ele,mi sa spus sa aju g la sediul din Suceava sa depun actele și cheile însă nu am cum și cu ce din motive medicale.......ce pot face ?mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:43, 11 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti dreptul sa desfasurati demersuri prin terti sa contacteze executorul judecatoresc sa clarificati situatia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silită mașină. cum pot fi obligat să predau actele și cheile dacă eu refuz atunci când mi se solicită? antonanton antonanton Buna ziua, am gasit dupa cateva saptamani (am fost plecat cu munca in afara tarii) in posta o adresa de la un executor judecatoresc ca am sechestru pe masina ... (vezi toată discuția)
Sechestru bun mobil AnabelleAngel AnabelleAngel Am avut un credit in banca pe care la un moment dat, din lipsa unui loc de munca nu am mai putut sa il achit. Ramasese o restanta ex aprox 9000 euro. Ulterior ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.am primit executare silita pentru suma de 1600 de lei.luna ... Anonim2903 Anonim2903 Buna ziua.Am primit executare silita pentru suma de 1600 de lei.Luna trecută mi-au oprit o parte din salariu și am mai rămas cu 900 și ceva de lei.Pentru ... (vezi toată discuția)