avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ieri ma-m înscris am adresat o întrebare nici un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ieri ma-m înscris am adresat o întrebare nici un răspuns Mulțumesc ...

Ieri ma-m înscris am adresat o întrebare nici un răspuns Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:18, 11 Decembrie 2021
Consultanţii care participă la discuţii în forum o fac voluntar, fără a fi motivaţi în vreun fel de Avocatnet.ro. De aceea, trebuie să înțelegeți că nimeni nu este obligat să răspundă întrebării dumneavoastră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informare cony_cony cony_cony imi puteti spune daca se mai dau raspunsuri la intrebari? adica mai pot avea asteptari pentru vreo lamurire? (vezi toată discuția)
Raspundeti la intrebari ! adis69 adis69 de ce nu raspundeti la intrebarile puse de utilizatori ?.astept de 10 zile un raspuns. (vezi toată discuția)
Catre administratorii acestui site-firme marcel.damaschin marcel.damaschin Cum va explicati ca niciodata nu mi se raspunde la intrebari? Sau, foarte, foarte rar, la un din zeci si atunci, pe langa? Multumesc. (vezi toată discuția)