avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Soțul meu in urma unui A v c grav,este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Soțul meu in urma unui A v c grav,este încadrat în ...

Buna ziua
Soțul meu in urma unui A v c grav,este încadrat în handicap grad 1,hemiplegie și afazie mixta.nu scrie,nu citește..
Avem casa proprietatea noastra,as vrea sa o vand și să cumpărăm in alt oraș aproape de familia fiicei noastre. curatela pt administrarea banilor și sunt și îngrijitoarea lui.Cum pot vinde casa ,daca el nu poate semna?mă puteți lămuri va rog?este vreo lege în această privință?mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Ana 44 , utilizator 15:29, 11 Decembrie 2021
Soțul dvs trebuie pus sub interdicție și obținută de la instanță o curatela pentru vânzarea imobilului.
Dvs aveți doar atribuții de administrare, nu și pentru a semna acte de dispoziție.
Contactați un avocat.
Buna ziua sunt asistent personal la copilul meu sunt tutore am o mașina pe numele meu și nu știu dacă am dreptul la scutire de taxe și inpozit ! Băiatul ieste gradul 1
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Decembrie 2021
Ana 44, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curatela Fundatia Bucurie Fundatia Bucurie Am o fiica de 28 ani incadrata in gradul grav de handicap . Sotia mea este asistentul personal care o ingrijeste . Fiica mea este membru intr-o fundatie ... (vezi toată discuția)
Tutela, curatela sau punere sub interdicție? Animic Animic Bună seara! Fiica mea are 20 de ani și este diagnosticata cu Sindrom Down și este încadrată în grad de handicap grav cu asistent personal. A absolvit 10 ... (vezi toată discuția)
Obtinera tutelei si curatelei pentr-o persoana adulta,alienata mintal(dementa mixa-alzheimer,gradul 1 de hadicaptor). paul101 paul101 Am inteles ca primul (si obligatoriu ?) pas este formularea unei cereri,catre Judecatoria de care apartine bolnavul, de punere a acesteia sub interdictie ... (vezi toată discuția)