avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mod plata stimulent de insertie.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mod plata stimulent de insertie.

Buna ziua.
Stimulentul de insertie se plătește pentru luna in curs sau la fel ca la alocatii pentru luma anterioara?
De asemenea dacă se plătește și pentru luna in care copilul împlinește 3 ani (va împlini pe 28 decembrie).
Mulțumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Decembrie 2021
MagdalenaA., utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:04, 12 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Dreptul la stimulentul de inserție încetează începând cu ziua următoare celei în care copilul a împlinit vârsta de 3 ani.

2. Drepturile se achită lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere copil /concediu de maternitate simonadum simonadum Buna ziua,trebuie sa nasc in decembrie 2012,sunt angajata din luna mai 2012;sotul meu este angajat la firma din anul 2010;ne gandim sa intre el in concediu de ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie de la data nasterii copilului si pana ce acesta implineste 2 ani ciurea_andrei ciurea_andrei Sunt SGP (soldat/gradat profesionist),lucrez in MAPN din 2006 si acum am devenit tatic. Sotia nu are servici si nici nu poate sa beneficieze de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil ramqby ramqby Buna ziua.As dori sa stiu daca optez pentru CCC 2ani,apoi ma razgandesc si dupa o luna vreau sa merg la munca,primesc pentru restul perioadei ... (vezi toată discuția)