avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am fost executat silit pentru pensie alimentara insa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am fost executat silit pentru pensie alimentara insa am achitat ...

Am fost executat silit pentru pensie alimentara insa am achitat diferențele de sume care au reieșit din calcule insa s-a menționat in executare sa rămână in continuare executarea pana la implinirea vârstei copilului de 18 ani. Pot contesta după 3 ani aceasta executare sa fie ridicata?
Cel mai recent răspuns: catalinmariusmarin , utilizator 23:15, 12 Decembrie 2021
Formulati contestatie la executare daca mai sunteti in termen. Daca s a recuperat debitul, executare anu poate subzista.
În executare este menționat faptul ca executarea are loc pana la plata creanțelor vechi si continuarea executării pana la implinirea vârstei de 18 ani a copilului. In baza cărui temei pot totuși sa contest executarea pana la implinirea vârstei de 18 ani a copilului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara gordojmu gordojmu Intrebarea ar fi : daca se mai poate solicita in instanta, pensie alimentara pentru un copil, daca : divortul a survenit in 1993 si nu s-a solicitata ... (vezi toată discuția)
Executare gresita soranacn29 soranacn29 Buna ziua, sunt studenta la master anul 1. Am primit pensie alimentara pe tot parcursul studilor de la tata, dar in timpul facultatii nu cat ar fi trebuit. Am ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare ContSters72755 ContSters72755 as dori un punct de vedere in legatura cu o situatie. Acum cativa ani, o persoana a facut un imprumut in bani, prin care acesta persoana consfintea sa fie ... (vezi toată discuția)