avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am cumpărat o mașină în România de la un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am cumpărat o mașină în România de la un proprietar care ...

Am cumpărat o mașină în România de la un proprietar care o cumpărase din Italia și nu a fost radiată. Cum o pot înmatricula în România daca ea figurează înmatriculată în Italia?
Cel mai recent răspuns: Avocat Acasandrei Lavinia , Avocat 12:12, 13 Decembrie 2021
Trebuie radiată de vechiul proprietar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto tudu_dora tudu_dora buna ziua.am o problema f mare.acum 5 ani am adus in Romania masina pe care o detineam in Italia dupa ce acolo am radiat o.aici am incercat sa o inmatriculez ... (vezi toată discuția)
Scoaterea de pe rolul fiscal al unui bun mobil înstrăinat, însă nedeclarat la direcţia de taxe şi impozite de către vânzător Alexei000 Alexei000 În urma decesului socrului meu şi a începerii încheierii succesiunii, am aflat că acesta a vândut o maşină chiar înainte de a muri, iar aceasta încă ... (vezi toată discuția)
Contraventie sau infractiune? ContSters155337 ContSters155337 Am cumparat un autoturism. A fost declarat la administratia financiara, am facut autentificarea auto dar nu l-am radiat de pe numele vechiului proprietar, mai ... (vezi toată discuția)