buna ziua.am si eu o nelamurire in legatura cu ajutorul de somaj.de curand am aflat de la o cunostinta ca exista o lege prin care se poate ca dupa treminarea ajutorului de somaj sa fii angajat pe o perioada de una la o firma si dupa aceea poti introduce din nou somaj.
Nu este o anume lege ci conditia de stagiu din legea 76/2002 respectiv de a avea lucrat si cotizate la bugetul de somaj un numar de 12 luni din ultimele 24 anterioare cerererii de deschidere a dreptului de somaj.
Concluziel, daca va lucra 12 luni va avea dreptul la somaj.
Asa stiam si eu ca daca ai cotizat 12 luni atunci poti beneficia de somaj.Dar persoana respectiva a zis ca a fost cu carnetul e somaj ptr ultima data la semnat si i-a zis cineva de acolo ca de ce nu baga cartea de munca 1 luna la o firma,undeva si dupa aceea sa beneficieza din nou de ajutor pentru ca exista o lege ceva care ii da dreptul asta.Chestia e ca fata chiar asa a facut si zice ca e posibil.
Trebuie indeplinite 2 conditii:
1. contractul de munca se inchide cu unul din articolele care nasc dreptul la somaj (de ex; art.65 -concediere sau art 56 lit.j - expirare contract pe durata determinata )
2. la data depunerii dosarului de somaj sa existe un stagiu de 12 luni lucrate in ultimele 24 de luni anterioare datei la care se depune dosarul de somaj.
Adica trebuie indeplinite exact aceleasi conditii inddiferent ca ati mai primit sau nu somaj inainte. Siuaia este posibila daca indepliniti conditiile.
aime_30:
1. Cred ca dvs. va referiti la urmatorul aspect prevazut in legea 76/2002:
Art. 45. - (1) Suspendarea plăţii indemnizaţiilor de şomaj acordate beneficiarilor are loc după cum urmează:
...
c) la data încadrării în muncă, conform legii, pe o perioadă de cel mult 12 luni;
2. Adica: daca o persoana aflata in somaj incheie un CIM pe perioada determinata i se suspenda somajul care se reia, de acolo de unde a ramas, dupa expirarea CIM.