avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... O salariata intra in concediu sarcina si lauzie si are ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

O salariata intra in concediu sarcina si lauzie si are stagiu ...

O salariata intra in concediu sarcina si lauzie si are stagiu doar de 5 luni. Este posibil ca prima luna sa fie platita de angajator si incepand din luna a doua sa solicit decontarea de catre CASS .. avand in vedere ca ar avea stagiu de 6 luni dupa aceasta?

Alte discuții în legătură

Trecere din ccc1 in concediu pentru sarcina si lauzie, iar apoi in ccc2 alexia04 alexia04 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: Momentan sunt in concediu de crestere copil, care va implini 2 ani pe data de 22 ... (vezi toată discuția)
Care este procedura de intrare in ccc2 daca firma a intrat in faliment? AlexandruIonescu AlexandruIonescu Buna ziua, Sotia a intrat in CCC1 in data de 14 dec.2013 (avand in vedere cele 42 zile dupa nastere) primul copil implineste varsta de 2 ani pe 2 noembrie ... (vezi toată discuția)
Doresc sa stiu de la cine pot solicita o adeverinta care sa ateste ... Valeriaaaa Valeriaaaa Doresc sa stiu de la cine pot solicita o adeverinta care sa ateste stagiul de cotizare la cass aferente ultimelor 6 luni.De aproximativ 2 ani sunt in litigiu ... (vezi toată discuția)