avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Emanciparea minorului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Emanciparea minorului

Buna seara ma numesc Turcan Viorel si as avea o intrebare despre emanciparea minorului de 16 ani. Am o prietena care doreste sa isi ceara emanciparea si ar vrea sa stie care sunt demersurile si daca e nevoie de acordul parintilor pt asta ? multumesc
Ultima modificare: Duminică, 12 Decembrie 2021
viorel00, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:01, 13 Decembrie 2021
Are un loc de munca , se intretine singura ? Parintii sunt de acord? Daca nu sunt de acord, cererea se depune la judecatorie.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, as vrea sa va intreb daca o minora care are vârsta de ... Mihaela Florentina Mihaela Florentina Buna, As vrea sa va intreb daca o minora care are vârsta de 16 ani impliniti poate locui singura? Fata locuieste in germania cu familia ei insa ea doreste sa ... (vezi toată discuția)
Bunuri personale viorel00 viorel00 Buna seara ma numesc Turcan Viorel. am o familie(prieteni) in Germania care au o problema. Sotia prietenului meu a mai fost casatorita odata si a divortat, iar ... (vezi toată discuția)
Drepturile unui tanar de 16 ani! MariaRoznovat MariaRoznovat Buna ziua!Am si eu cateva intrebari si doresc daca se poate un raspuns din parte unei persoane avizate sau care cunoste legislatia in domeniu! 1.Cum poate o ... (vezi toată discuția)