avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acțiunea de clasificare a unei pensiuni.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acțiunea de clasificare a unei pensiuni.

Bună.In.perioada imediat următoare urmează să pun în mișcare acțiunea de clasificare a unei pensiuni. Sediul social și punctul de lucru se afla in locația care este proprietate personala ,este finalizată și dotată corespunzător și doresc sa închei in acest sens un contract de comodat între mine,persoana fizica și SRL, unde sunt acționar unic.Va rog să-mi spuneți dacă acest lucru mă poate încurca in vreun fel în procedura de clasificare și ulterior în obținerea autorizației de funcționare de la Primăria din localitate .Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 13 Decembrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inchiriere in sistem hotelier ile_lucu ile_lucu Buna ziua, Bunica mea detine un apartament in Brasov. Eu doresc sa il inchiriez in sistem holtelier insa nu sunt proprietara imobilului. Asadar,doresc sa ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru in alta localitate ContSters75393 ContSters75393 La infiintarea unei Sc ,SRL de ce avize as avea nevoie daca imi desfasor activitatea in alta localitate alta decat sediul social al firmei.M-ar interesa ... (vezi toată discuția)
Sediu social AnaisB AnaisB buna ziua, urmeaza sa imi deschid un srl (microintreprindere) si doresc sa pun sediul social la un imobil (casa) care este pe numele socrului meu. 1/ce ... (vezi toată discuția)