avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, As avea nevoie de sfatul dumneavoastra in ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, As avea nevoie de sfatul dumneavoastra in legatura ...

Buna ziua,

As avea nevoie de sfatul dumneavoastra in legatura cu cazul meu de executare silita. Mai exact,saptamana trecuta ,in data de 7.12. 2021 am fost sunata de catre un operator Intrum si instiintata ca datoria mea catre Vodafone a fost concesionata catre ei,si am obligativitatea sa platesc datoria de 2300 lei plus intarzieri si alte penalizari,in total de 23000 lei. Am sunat la Vodafone,al caror abonat sunt momentan si am intrebat despre aceasta datorie,moment in care am aflat ca a fost concesionata in data de 26.03.2012. Precizez ca din 2014 nu mai locuiesc efectiv cu parintii mei,pe adresa carora am buletinul, si este posibil sa fi primit instiintari de care eu sa nu stiu. Nu am parasit tara si sunt angajata pe teritoriul Romaniei.



Cel mai recent răspuns: A.L.Cristea , utilizator 15:00, 13 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Datoria a fost cesionata unei firme de recuperari(,locurile de veci se concesioneaza).Nu achitati nimic pana nu discutati cu un av si doar in urma primirii unor acte din care sa rezulte in mod clar ce reprezinta sumele.Nu achitati psrtial,nu faceti angajamente de plata daca aveau argumente va dadeaui n judecata pana acum.O consultatie la un av va costa 2,300 de lei pe cand o.intelegere cu recuperatorii vs va usura de cateva mii..
Va multumesc mult pentru sfat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creanță intrum Ninanina18 Ninanina18 Bună ziua Am avut 2 abonamente la orange in anul 2016, care nu le-am putut achita. Intre timp ele s-au reziliat, au fost predate unei firme de recuperari ... (vezi toată discuția)
Penalitati abuzive de catre mars collection Nicu29 Nicu29 Buna ziua, Am fost client Vodafone o perioada buna de timp pana in 2012 cand nu am mai vrut sa platesc serviciile lor de proasta calitate la acea vreme. S-a ... (vezi toată discuția)
Cum se mai vând datele cu caracter personal Unudepestrada Unudepestrada Context: O verisoară i-a luat fiului ei un apartament, ca să nu mai platească chirie. Baiatul este atit de aerian, că maica-sa mă pune pe mine să îl ... (vezi toată discuția)