Am avut 2 abonamente la orange in anul 2016, care nu le-am putut achita. Intre timp ele s-au reziliat, au fost predate unei firme de recuperari intrum, anul acesta in aprilie am primit un plic de la acestia in care scria ca datorez suma de aprox 14.000 lei, dar daca le achit 3.500 lei, imi lichideaza creanța. Nu am dat curs, nu am raspuns, nu i-am contactat, iar acum cateva zile am primit un mail de la ei prin care ma incurajeaza sa iau legatura cu ei. Pe langa faptul ca suma este aberant de mare, nu am cum sa le platesc asa ceva. Frica mea este ca ma vor executa silit si imi vor scoate apartamentul la vanzare, fiind singurul pe numele meu, momentan neavand loc de munca si ma gandesc ca datorita acestui fapt nu ar incepe cu o poprire. Ce ma sfatuiti sa fac? Pana acum nu am dat importanta acestor plicuri de la ei insa deja devin apasatori.
Multumesc
Nu.platiti nimic,nu acceptati esalonari pana nu discutati cu un av.Ca sa va exevute au nevoie de o hotarare judecatoreasca,de un proces in care puteti face aparari etcetc.La prima vedere doar forteaza nota datoria pare a fi prescrisa dar depinde de mai multi factori..In loc sa achitati 14000,3500 achitati unui av o consultatie modica si va lamuriti..
Nu.platiti nimic,nu acceptati esalonari pana nu discutati cu un av.Ca sa va exevute au nevoie de o hotarare judecatoreasca,de un proces in care puteti face aparari etcetc.La prima vedere doar forteaza nota datoria pare a fi prescrisa dar depinde de mai multi factori..In loc sa achitati 14000,3500 achitati unui av o consultatie modica si va lamuriti..