avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se calculează plata pentru zilele de CO ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se calculează plata pentru zilele de CO neefectuat? Menționez ...

Cum se calculează plata pentru zilele de CO neefectuat? Menționez că am trecut în rezervă din MAI la 01.11.2021 și am efectuat 12 zile din totalul de 38/an cât se cuvine legal

Alte discuții în legătură

Concediu odihna dupa pensionare maria-mihaela maria-mihaela Buna ziua. Lucrez intr-un liceu si am o femeie de servici care si-a depus dosarul de pensionare cu data de 1 februarie 2013. Din 29 apr.2013 a intrat in ... (vezi toată discuția)
Plata concediu de odihna aledical aledical Buna seara daca ma poate ajuta cineva? lucrez la o firma doresc sa plec nu am beneficiat de concediu de odihna pe acest an firma este obligata sa imi plateasca ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu de odihna efectuate/neefctuate, ccm vechi si ccm nou Iamyou Iamyou Buna ziua! Am o nelamurire la care as dori sa ma ajutati. La actualul loc de munca am o vechime de peste 4 ani. Pana in data de 30 septembrie 2021 am avut ... (vezi toată discuția)