avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Societatea nostra doreste sa acorde tichete cadou ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Societatea nostra doreste sa acorde tichete cadou salariatilor ...

Societatea nostra doreste sa acorde tichete cadou salariatilor sai ca si cheltuieli sociale, in limita unei cote de 5% aplicata asupra valorii cheltuielilor cu salariile personalului .
In cadrul acestei limite, pe langa tichetele cadou acordate cu ocazia zilelor de Craciun, Paste, 8 martie , 1 iunie pentru care exista limita de 150ron/persoana, pentru care nu se platesc contributii salariale, doreste sa acorde tichete cadou salariatilor sai si cu alte ocazii. Aceste alte ocazii ar fi 1 Decembrie , 1 Mai, ziua companiei, 15 August etc.

Societatea are prevazut in regulamentul de ordine interioara acordarea acestor tichete cadou. Valoarea pe care doreste sa o acorde este intre 500-1000 ron/salariat acordata diferentiat in functie de gradul de implicare in realizarea sarcinilor.
Am dori sa stim ce contributii se platesc pentru aceste tichete cadou din punct de vedere al salariatului(CAS, CASS, impozit pe veniturile din salarii) si din punct de vedere al angajatorului( contributia asiguratorie pentru munca)?

Va multumim anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:29, 13 Decembrie 2021
Ce trebuie să știi dacă le oferi cadouri de Crăciun salariaților tăi, inclusiv celor în șomaj tehnic
www.avocatnet.ro/articol_530...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete cadou pentru toti salariatii zzenovia zzenovia LA MULTI ANI tuturor! Ajutati-ma, va rog . Unitatea noastra a acordat tichete cadou ( 20 buc.= 200 lei valoare/salariat) in luna decembrie 2008.Tichetele ... (vezi toată discuția)
Tichetele cadou IVAN ALINA IVAN ALINA in legatura cu tichetele cadou oferite salariatilor de Paste si anume: Noi avem in firma 17 copii minori ai salariatilor dar am vrea sa primeasca toti ... (vezi toată discuția)
Tichete cadou ancaduma ancaduma Tichetele cadou oferite angajatilor cu alta ocazie decat 8 martie, Paste, 1 iunie, Craciun, sunt impozitate si intra la calculul contributiilor sociale ? (vezi toată discuția)