avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara am și eu o antrebare va rog sa mă ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara am și eu o antrebare va rog sa mă ajutați...care ...

Buna seara am și eu o antrebare va rog sa mă ajutați...care doriți să știu ce am de făcut va rog din suflet...stau an concubinaj de 6 ani an care a rezultat 2 copii un băiat de 3 ani și o fată de 1 an...de ceva timp concubinul meu mă bate,mă maltratează Ami interzice să vorbesc cu familia..vb foarte urat de fata cu copii mă bate de fata cu copii vreau sa plec dar nu Ami da copii mă amenința daca plec Ami va lua copii și nu osa mai mi de-a vreo data...daca as chema poliția la fata locului as putea sa ai iau sa plec la mine acasă cu copii mei nu vreau sa mi las că eu m-am chinuit foarte mult cu iei...va rog din suflet ajutataima care știți nu știu cum să mai traiesc...mie frica sa nu Ami ia copii...
Cel mai recent răspuns: Avocat Iofcea Maria-Cristina , Avocat 20:42, 14 Decembrie 2021
Plecati impreuna cu copii cand nu este acasa si chemati si politia si cereti ordin de protectie si faceti plangere pentru violenta.
Nu ar strica sa apelati la un avocat/asociatie care sa va sprijine inainte de a face asta.
Ultima modificare: Marți, 14 Decembrie 2021
Ionut.ion, utilizator
Buna seara!
Puteti chema politia data urmatoare cand este violent, puteti obtine si un certificat medico-legal, apoi sa obtineti un ordin de protectie impotriva lui.
Pentru a ramane copiii la dvs, puteti introduce o cerere de stabilire a domiciliului minorilor la dvs, pe calea ordonantei presedintiale, apoi puteti incerca sa obtineti autoritatea parinteasca exclusiva a copiilor, daca puteti dovedi in instanta comportamentul concubinului.
De asemenea, puteti face si o plangere la politie pentru infractiunea de lovire sau alte violente sau vatamare corporala, depinde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa divortez am doi copii minori !!! ContSters482873 ContSters482873 Buna ziua vreau sa divortez am doi copii, am mai plecat de doua ori de acasa dar nimic nu sa schimbat, inainte ma batea , acum nu o mai face dar ma jigneste, ... (vezi toată discuția)
Ajutatima aselajusto aselajusto buna seara eu sunt din baia mare, am o prietena care sta in jud satu mare , este casatorita si are 2 copilasii : unul de 2 ani ai o fetita de 9 luni, ... (vezi toată discuția)
Violenta,divort,copil Costin85 Costin85 Buna ziua!Vreau sa ma ajutati va rog si pe mine cu parerile dumneavoastra.Am o sora care isi duce cu umilinta zilele langa sotul sau !Acesta a urmat o cale ... (vezi toată discuția)