avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare creanță: Bună ziua! Soțul meu a ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare creanță: Bună ziua! Soțul meu a achiziționat un telefon mobil dintr-un ...

Bună ziua! Soțul meu a achiziționat un telefon mobil dintr-un magazin de electrocasnice. A efectuat plata prin POS. Inițial, POS-ul a avertizat că tranzacția este eșuată. Casierul i-a oferit al doilea POS, la care plata a fost aprobată. Achiziția a fost realizată într-o zi de miercuri, iar în ziua de luni imediat următoare soțul meu și-a verificat soldul prin aplicația bancară și a observat că banii pentru produs i-au fost retrași de două ori. Se pare că și prima plată, unde tranzacția a fost eșuată, a fost de asemenea decontată. Deci soțul a plătit produsul de două ori. Cine, in acest caz, trebuie să îi restituie banii soțului meu, banca sau magazinul? Și dacă da, in ce condiții? Menționez că soțul a sesizat ambele instituții și banca l-a direcționat la magazin, iar magazinul îl lasă în așteptare. Desi soțul meu a adus extras de cont, factura eferentă produsului și bonurile eliberate de POS, atât de primul, cât și de al doilea. Iar magazinul a văzut clar în sistem exact cum este situația. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 13:03, 14 Decembrie 2021
Notificati magazinul ca are 2 zile lucratoare la dispozitie sa returneze banii, in caz contrar va adresati ANPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecata dflorin3 dflorin3 Buna ziua. Prietena mea lucreaza intr-un magazin de electrocasnice...foarte renumit la noi. Problema este urmatoarea: Anul trecut in Decembrie 2013,la o ... (vezi toată discuția)
Pe cine pot trage la raspundere si in ce fel? - debitare cont de doua ori Aya Aya Buna seara, Descriu pe scurt telenovela mea in speranta ca ma veti ajuta cu sugestii. Am cumparat de la Magazin un produs electronic platind cu cardul.Prima ... (vezi toată discuția)
Returnare produs defect AlexyaA AlexyaA Buna ziua! Am achizitinat o rochie dintr-un anumit magazin si ajunsa acasa am costatat ca are defecte, am vrut sa o returnez si Doamna de acolo mi-a spus ca ea ... (vezi toată discuția)