avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am avut apartamentul dat in chirie, cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am avut apartamentul dat in chirie, cu contract inregistrat ...

Buna ziua, am avut apartamentul dat in chirie, cu contract inregistrat la Fisc. Am reziliat contractul deoarece erau probleme cu plata chiriei si a utilitatilor. Dupa plecarea chiriasilor am inceput sa primesc in posta diferite instiintari, de la procuratura, tribunal, politie, pe numele fostilor chiriasi, cu adresa apartamentului. Intrebarea mea este ce as putea face, unde sa ma adresez sau ce hartii sa depun sa nu mai primesc aceste plicuri, chiriasi neavand buletin facut pe adresa mea. Eu o vad ca si cum adresa mea ar fi a tuturor, eu vreau sa primesc doar ce este pe numele meu in posta. Am incercat la tribunal si au zis ca nu ma pot ajuta ca adresa aceea au declarat-o. Astept un raspuns, va multumesc.
Nu aveti ce sa faceti.
Ar fi o solutie ca sa trimiteti retur plicul/citatia primita. Dar, trebuie sa alocati ceva timp pentru aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scrisoare de la banca, adresata fostului sot, sosita pe adresa mea roxi13 roxi13 Buna seara, Am gasit la cutia postala un plic adresat fostului sot, din partea unei banci. Divortul a fost in 2007, iar anul acesta, in martie 2014, fostul ... (vezi toată discuția)
Cum scap de chiriasul asta in mod legal si fara probleme ? cozsmin2 cozsmin2 Buna ziua, In 2019 ,am inchiriat apartamentul cuiva din alta localitate cu contract de inchiriere . Mentionez ca am declarat la ANAF contractul In ... (vezi toată discuția)
Impozit pe auto neplatit de fostul proprietar robertnnn robertnnn Buna ziua, Am primit recent instiintarea aceea de plata a impozitelor. Am observat ca mai este un plic in plus. Era impozitul pe automobile ale fostului ... (vezi toată discuția)