avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Langa casa mea un vecin a construit o hală auto ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Langa casa mea un vecin a construit o hală auto neavând autorizație ...

Langa casa mea un vecin a construit o hală auto neavând autorizație de construire, apoi a trecut-o în acte ca fiind anexa gospodărească (garaj) dar el desfășoară activități de reparare a mașinilor, nu are autorizație de funcționare de la primărie și nici de la RAR, Poliția Locală a dispus masura de suspendare a activității dar lucrează în continuare. Ce pot face ca să nu mai desfasoare activități gard in gard cu mine ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:22, 14 Decembrie 2021
Sesizari peste sedizari,ITM,ANAF,inspectoratul de stat in constructii,DSP etc.Dupa ce va blindati cu documente discutati cu un av.Nu uitati poze,inregistrari audio,video etc.
Ultima modificare: Marți, 14 Decembrie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poza curtea vecinului. daca vecinul are service auto la mai putin ... snipe1975 snipe1975 Poza curtea vecinului. Daca vecinul are service auto la mai putin de 15 metri de fereastra mea, am dreptul legal de a face poze cu masinile venite la el in ... (vezi toată discuția)
Intrebare activitate control service auto neautorizat la onrc smara_1009 smara_1009 Buna ziua, Va rog sa ma ajutați cu un răspuns la următoarea intrebare: Ce autoritate sau instituție publica are atributiuni de constatare, control și ... (vezi toată discuția)
Sopron versus hala cecec cecec Cum pot sa fac dovada faptului ca la adresa vecinilor mei este construita o hala de 600 mp si nu un sopron asa cum scrie in autorizatia eliberata de primarie. ... (vezi toată discuția)