avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am depus dosarul pt pensie de invaliditate in16 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am depus dosarul pt pensie de invaliditate in16 septembrie 2021 ...

Am depus dosarul pt pensie de invaliditate in16 septembrie 2021 și decizia am primit o in 2 decembrie. Când primesc pensia? Mai aștept încă câteva luni?

Alte discuții în legătură

Am depus cerere pentru pensie de invaliditate din sistemul public ... RusuE RusuE Am depus cerere pentru pensie de invaliditate din sistemul public de pensii ,pentru boala mea( neoplazie) si avand decizia medicala incadrata la grad 2 de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. la un dosar de pensie de boala depus în septembrie ... PSMI PSMI Buna ziua. La un dosar de pensie de boala depus în septembrie 2021 am primit decizia în 3 decembrie 2021. Întrebarea mea este cănd ar trebui să primesc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua A.MaRIa1993.26 A.MaRIa1993.26 Va rog frumos ma puteti lamuri , sunt cu transplant hepatic SI mi.am facut actele pentru pensia de invaliditate, am un an jumate lucrati SI 3 Ani de facultate ... (vezi toată discuția)